Seniorenyoga


Buiten de hatha & kashmir yogalessen geef ik ook les aan senioren.

Hoe ouder we worden, hoe belangrijker  het is om in beweging te zijn. Door voldoende te bewegen blijven we soepel en vitaal en houden we plezier in het leven. Een zachte en veilige vorm van lichaamsbeweging als yoga is uitermate geschikt om je optimaal te blijven voelen. Yoga gaat uit van jouw mogelijkheden. De oefeningen zijn mild en kunnen volledig aangepast worden aan jouw behoeften en mogelijkheden. Door regelmatig yoga te doen breng je je lichaam en geest in balans en verbeter je je algemene fysieke conditie. Yoga brengt je daarnaast dichter bij je zelf, maakt je bewust en geeft je een meer positieve blik op het leven. Het helpt je om volledig te accepteren wie je bent en waar je bent, zodat je bij het ouder worden volledig van het leven kan blijven genieten.

De opbouw van de lessen is als volgt: korte ontspanning gevolgd door staande, zittende en liggende oefeningen (eventueel) meditatie en een eindontspanning.

De yogalessen zijn bedoeld voor iedereen, mannen en vrouwen. De seniorenyoga wordt gegeven op de maandagmiddag en dinsdagmorgen in het Nelson Mandela Centrum Bernadottelaan  79, 2806 JM Gouda.

Het is ook mogelijk om een proefles mee te doen.

Waar en wanneer?

shutterstock_121967476